onsdag 9. juli 2014

Er bronkitt smittsomt

Er bronkitt smittsomt

Er bronkitt smittsomt

Akutt bronkitt kan vre smittsom, srlig hvis den skyldes virus. Generell er sykdommen likevel ikke nr s smittsom som vanlig forkjlelse. Den viktigste faktoren i avgjre om din bronkitt er smittsom er rsaken til det.

Tilstanden blir som regel bedre av seg selv etter en uke eller to, men av og til m lege. Bronkitt - Kronisk bronkitt, som i de fleste tilfeller rammer bybeboere fra omrder med sterk. Sjfren sa han hadde bronkitt, men sa samtidig at det ikke var smittsomt. Jeg har i ca de siste 6 mndr.

Hvor smittsomt er bronkitt? - Smtroll 1-2 r - Forum

Norge helse og liv Kronisk bronkitt er ikke smittsom, men akutt bronkitt kan vre. Grunnen til at jeg tror det er bronkitt, er at jeg tok en taxi i gr kveld. Hatt to omganger med langvarig bronkitt, flere uker med voldsom hoste og sjenerende pipelyder.

Akutt bronkitt skyldes uflaks og smitte, ikke noe annet. Bronkitt kan gi smerter i brystet og svnproblemer. Akutt bronkitt er smittsomt, og starter ofte med trrhoste gjerne om natten. Smtroll 1-2 r - Forum - Akutt bronkitt er smittsomt, og starter ofte med trrhoste gjerne om natten. Hei, Hvor lenge man er smittsom med bronkitt, varierer med hensyn til hva som er rsaken til bronkittepisoden, barnets alder, type symptomer.

Akutte medisinske lidelser Alt om helse

Akutte medisinske lidelser Alt om helse 7. Bronkitt - Hjemmeside Bronkitt - Omfattende oversikt dekker symptomer, rsaker, behandling av denne potensielt alvorlig lungeinfeksjon. Etter noen f dager gr hosten over til bli mer produktiv, og det er. Hvor lenge er bronkitt smittsom til andre barn etter en uke den.

Bronkitt, akutt - - Norsk Helseinformatikk Akutt bronkitt skyldes i mer enn 90 av tilfellene uskyldige og vanlige virus. Har ftt antibiotika i utlandet, er det smittsomt etter begynt behandling? 10 fullgtte uker magebilder S vittig, du er nyaktig like langt p vei som meg (i flge terminkalkulatoren, da!) og har akkuratt samme cravings. Alt om svangerskapet og alt du trenger vite om graviditeten.

At testen har et for ensidig fokus p de positive sider ved ulike personlighetstrekkene. Bakt potet med karbonadedeig og Bearnaisesaus (morsmiddag) 9. Bli inspirert til ditt neste prosjekt, og hent oppskrifter enkelt raskt. Bryllups ideer - Gode rd og inspiration til dit bryllup Hvorfor denne side om bryllups ideer?

Er bronkitt smittsomt? - Helse - VG Nett Debatt

DROPS Design Gratis strikkeoppskrifter DROPS Baby Dame Baby Barn Herre Poncho Sjal Tilbehr Heklet Norsk Tovet Interir Tilbehr Baby Barn Dukker dyr Inspirasjon Enkle. Det er nemt, at farve hr hjemme p badevrelset, men har du lyst til de. Det innebrer at 37 grader mlt under armen med et elektronisk termometer kan.

Ditt kinesiske horoskop (Innbundet) av forfatter Henning Hai Lee Yang. En svrt pent brukt 2010-modell Emmaljunga City Cross fr du til. Er det noen kreative sjeler der ute?

Graviditet - VG Nett Debatt MrsMatch: Frst fikk vi hund fordi det virket som om vi ikke ble s lett gravide, og nr vi fikk hund og hadde sex, s ble jeg gravid. Hun og stoffskiftet Har noen strre risiko for f stoffskiftesykdommer enn andre? Hveteboller og fastelavensboller Bland mel, trrgjr, sukker og kardemomme.

Kjttdeig og spaghetti Middagstips fra MatSans nsker du en enda enklere variant neste gang? Kristina torgersen: Kristina ble gravid som 13-ring - Se og hr 10.

N er jeg henvist til Psykomotorisk fysioterapi. Om opplring Du m ha gjennomfrt Trafikalt Grunnkurs fr du begynner p mopedopplring.

PIONHAGEN : Eivind Hansen drar i disse dager rundt med foredrag om. Second Trimester - American Pregnancy Association The second trimester is weeks 14-26.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.