onsdag 17. februar 2016

Toppliste navn

Toppliste navn

Toppliste navn

Sjekk hvor ditt navn er mest brukt. Liste over populre navn - Dette er en liste over populre navn.

Vi trenger din hjelp til legge inn navn. Sjekk de andre navnene p de skandinaviske topplistene. Venner vil vi nok snart se navn som Saga og Alice ogs p vr toppliste).

Navnetoppen i utlandet - Navn

Navnguide - Barnet ditt - Libero Navnet skal jo passe like godt til babyen og toringen som til rockestjernen (hvis han. Navnetoppen 2014 Nora er et navn som stemmer godt med navnebruk for rundt 100 r siden, det er.

Rets navn i 2015 har de fleste av kriteriene for sl an: De har. Har du ett eller flere navneforslag kan du selv legge til disse. Det er et navn som har kt de siste rene, men jeg hadde ikke forventet at det skulle ke s mye, sier navneforsker Ivar Utne ved Universitetet i. P jentesiden er topplisten omtrent uendret med Emma, Nora, Sara og. Sjekk de andre navnene p de Skandinaviske topplistene.

Emma og William p navnetoppen - Aftenposten

Ret blir hvert r lagt ut av Statistisk sentralbyr. Lukas, Emma og Sofie er populre navn ogs blant danskene, men de har.

P TOPP : Emma har vrt p topplisten i mange r, og danket i r ut fjorrets. Topplistene der du bor Joda, Filip og Emma er mest populrt landet sett under ett. Det var et motenavn i hele Europa, i. Maria, som kommer fra det gamle hebraiske navnet Miriam, som har ukjent.

Emma og William de mest populre navnene i fjor - Foreldre og. Emma er p topplista i flere av de andre landene, blant annet p. Navneforsker er overrasket over flere av navnene p topplisten.

Bergensavisen - Disse navnene blir populre i 2016

Bergensavisen - Bergen skiller seg ut p navnetoppen 28. I 2016 er det korte navn med doble vokaler som gjelder. Selv om William og Emma er de mest populre navnene, m det. Han forteller at det er noen av navnene man har sett p topplistene i lengre tid som. Forklaring: Jentenavnet er en tysk kjleform av. Gnager Navn Her finner du en oversikt over navn p dyr.

Bergensavisen - Disse navnene blir populre i 2016 9. Populre navn - Populre navn:Her kan du finne de mest populre guttenavn og jentenavn fra ulike r. Bahar Pars og Rolf Lassgrd i En mann ved navn Ove Trailer. Men det er kanskje ikke de navnene du har hrt mest i ret som gikk?

Toppnavnene fra 2012, Nora og Lucas, er tilbake p navnetoppen. Dette er fremtidens trendnavn ABC Nyheter 29. De mest populre navnene fra for hvert fylke ABC.

I 2014 var Frida og Jakob de mest populre navnene i Bergen. Populariteten til tross: Bare 1,4 prosent av jentene fikk navnet Nora, og 1,4.

De mest brukte navnene i 2006 var: 1. Emma og Filip mest brukt i 2013 - tema - 29. Emma og William p navnetoppen - Aftenposten 26.

TRENDNAVN : Sjekk hvilke navn som vil bli trendsetterne i rene. Alle synes navnene p topplisten er pene, det er derfor de ligger p topp.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.